Kiralama pazarının yeni oyuncusu: Rigorent

Düzenleyen:
Kiralama pazarının yeni oyuncusu: Rigorent

T-Otomobil Haberleri

Bayram tatili boyunca en hareketli dönemini yaşayan ve sektörün en yeni, aynı zamanda da kısa zamanda en çok tercih edilen oyuncularından birisi hâline gelen Rigorent, tatil boyunca kiralamada tam kapasiteye ulaşarak sektördeki iddiasını tekrar ispatlamış oldu.

Bayram tatili boyunca en hareketli dönemini yaşayan ve sektörün en yeni, aynı zamanda da kısa zamanda en çok tercih edilen oyuncularından birisi hâline gelen Rigorent, tatil boyunca kiralamada tam kapasiteye ulaşarak sektördeki iddiasını tekrar ispatlamış oldu. Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına kadar farklı alanlarda toplam 8 bine yakın hizmet birimi ile çalışan Tur Assist’in yatırımı Rigorent, özellikle büyük şehirlerde tercih edildi. Bu dönemde Rigorent’ten kiralanan araçların oranı yüzde 55 olurken, İstanbul ilinde yapılan kiralamaların yüzde 25’i ise, farklı şehir ve ülkelerden İstanbul'u ziyaret edenlerin uğrak noktası olan Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleştirildi. Kiralanan araçların yüzde 79'unu ekonomik sınıf araçlar oluştururken, kullanıcıların yüzde 21'i orta sınıf araçları tercih etti.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...