Türkiye’nin en büyük Jaguar ve Land Rover showroom’u

Düzenleyen:
Türkiye’nin en büyük Jaguar  ve Land Rover showroom’u

T-Otomobil Haberleri

Jaguar ve Land Rover markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konseptinin üçüncüsünü Ankara Esenboğa’da hizmete açtı.

25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen ve 11.000 metrekarelik arazide 4.100 metrekarelik kapalı alana sahip olan tesis, mekanik ve hasar onarım servis hizmeti ile birlikte Jaguar ve Land Rover Approved onaylı kullanılmış otomobil satışı da gerçekleştirilecek. Açılış töreninde konuşan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik “Açılışını yaptığımız yeni tesis, İstanbul, Bursa, Adana ve Antalya’dan sonra Türkiye’de yeni kurumsal kimliğe sahip 5’inci Jaguar Land Rover showroom’u. Bunu önümüzdeki günlerde yeni yatırımlarımız da izleyecek” ifadelerini kullandı. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya ise “Borusan Oto olarak bu yılın üçüncü tesis yatırımını tamamlamış bulunuyoruz. Yıl sonuna kadar İstanbul’a iki yeni tesis açacağız. Geçtiğimiz aylarda açtığımız Borusan Oto Kıbrıs ve Bodrum tesislerinden sonra bugün de Ankara Esenboğa Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servisi de Esenboğa’yı premium segmentte bir otomotiv merkezi hâline getirerek bölgeye de değer katacak” dedi. 

YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR
Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik: Türkiye’de 5. Jaguar Land Rover showroom’unu 25 milyon TL’lik yatırımla açtık, yıl sonuna kadar İstanbul’da iki tesisin daha açılışını yapacağız.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...