Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maserati Mengerler ile Bursa’da

Düzenleyen:
Maserati Mengerler ile Bursa’da

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’nin lider otomotiv kuruluşu Tofaş’ın çatısı altındaki Fer Mas, Maserati’yle büyüme stratejisini sürdürüyor.

Şık, stil sahibi spor otomobilleriyle otomotiv endüstrisinin efsane markası olarak tanınan Maserati, Mengerler ile Bursa’da da satış ve satış sonrası hizmetlerine başladı. Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu açılışta yaptığı konuşmada, Maserati’nin geçtiğimiz yıllarda stratejik bir kararla büyük bir yatırım gerçekleştirdiğini ve daha geniş kitlelere hitap etmeye başladığını belirterek “Markaların başarısı ve müşteri talebinin artması, yeni bayilik yatırımlarını da beraberinde getiriyor. Biz de bu yıl itibariyle İstanbul dışında bayiliklerimizi devreye alıyoruz. Türkiye’de 2005 yılından bu yana temsil ettiğimiz Maserati markasının bizim ve sektörümüz açısından büyük önem taşıyan Bursa şehrimizde temsil edilecek olması bizim için çok değerli. Mengerler Bursa ile 2012 yılından bu yana Alfa Romeo ve Jeep bayilikleri kapsamında başarılı bir işbirliğimiz var. Bunu Maserati markasıyla devam ettirmekten çok memnunuz” diye konuştu.  

YENİ MODELLERLE İDDİALIYIZ
Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel ise çıtalarını hep daha yukarı koyduklarını belirterek “Satışlarımızı kademeli olarak artırıyoruz. Geçen yıl lansmanını yaptığımız ilk SUV modelimiz Levante pazara yeni bir soluk getirdi. Quattroporte ve Ghibli de yenilenerek pazara sunulduklarından bu yana satışlarımızda etkin rol oynamaya devam ediyor.” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...