TOFAŞ’tan girişimcilik programı: ‘Aklım Fikrim Fiat’

Düzenleyen:
TOFAŞ’tan girişimcilik programı: ‘Aklım Fikrim Fiat’

T-Otomobil Haberleri

Yenilikçi projeleri desteklemek amacıyla başlatılan kurumsal inovasyon ve girişimcilik programı Aklım Fikrim Fiat’ın ikincisine katılım için başvurular başladı

Yenilikçi projeleri desteklemek amacıyla başlatılan kurumsal inovasyon ve girişimcilik programı Aklım Fikrim Fiat’ın ikincisine katılım için başvurular başladı. Konuyla ilgili bilgi veren TOFAŞ İş Geliştirme Direktörü Türker Gürtekin “Türkiye otomotiv endüstrisinin üretim lideri konumundayız, odaklandığımız konularda faaliyet gösteren yenilikçi girişim projeleri ile katılımcılara TOFAŞ ve Koç Topluluğu’nun şirketlerine erişim imkânı tanıyoruz. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz organizasyon; TOFAŞ, Kworks, Keiretsu Forum ve İTÜ Çekirdek iş birliği ile gerçekleşecek. Başvurular 15 Aralık’a kadar devam ediyor. Kabul edilecek projeler, uygulanabilirlik, takımın yetkinliği, pazarın büyüklüğü, ölçeklenebilme potansiyeli, rekabet avantajı ve TOFAŞ ile olan iş birliği potansiyeline göre değerlendirilecek” dedi. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...