Cabrio modeliyle aile tamamlandı

Düzenleyen:
Cabrio modeliyle aile tamamlandı

T-Otomobil Haberleri

50. yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk, ülkemizde ilk defa düzenlediği basın test sürüşünde yenilenen E-Serisi’nin aile üyelerini tanıttı. Etkinlikle birlikte Cabrio modeli de görücüye çıktı.

ALİ ÇELİK KIRKLARELİ
Geçtiğimiz yıl ortasında ülkemizde satışa sunulan Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, tamamı 9G-TRONIC otomatik şanzımanla kombinlenen E 180, E 220 d 4MATIC, E 300 ve E 350 d 4MATIC versiyonları ile aileyi genişletti. Yeni motor seçenekleri, daha hafif yapı ve daha fazla güç gibi unsurlarla dikkat çeken araçlar otonom sürüşe merhaba derken, ileri seviyede sürüş keyfini de beraberinde sunuyor. Yeni Mercedes-Benz E-Serisi, bugüne kadar en yüksek güvenlik ve konfor seviyesine ulaşırken, Aktif Şerit Değiştirme Yardımcısı ve zor park manevralarını akıllı telefon üzerinden araç dışından yönetmeyi sağlayan Araç Dışından Park Etme Yardımcısı gibi yenilikçi çözümlerle teknolojiyi ne denli iyi kullandığını ispatlıyor. 
Cabrio modeliyle aile tamamlandı

E-Serisi, markanın ülkemizde en çok satan 2. modeli.

Kısaca E modelleri 
Kendi segmentinde en geniş ürün yelpazesine sahip olan E-Serisi aynı zamanda Mercedes Benz’in ülkemizde en çok satan ikinci sedan modeli. Farklı motor ve karoser seçenekleri sunan ailenin All-Terrain olarak adlandırılan station wagonu, yerden yüksek yapısı ve standart olarak yer alan dört tekerlekten çekiş sistemi ile dikkat çekiyor. 4MATIC ve AIR BODY CONTROL hava süspansiyonu sayesinde her türlü yol koşulunda birçok SUV araçtan daha güvenli sürüş sağlıyor. Örneğin, E 300 Coupe versiyonu 2 litrelik 245 beygirlik motoruyla ECO ve COMFORT modlarında şehir trafiğine düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekerken, Sport+ modu seçildiğinde safkan bir spor otomobil haline bürünüyor. Sertleşen süspansiyon ve direksiyon, değişen egzoz sesi gibi unsurlar faklı bir sürüş keyfi veriyor. Geleneksel kumaş tenteye sahip dört koltuklu E-Serisi Cabrio ise, dört kişilik geniş yaşam alanını Coupe kardeşinin silüeti ile sunuyor. 
Cabrio modeliyle aile tamamlandı

Kumanda ile dışarıdan park ediyor 
Mercedes-Benz, ‘me connect’ hizmetini Türkiye’de ilk kez E-Serisi ile birlikte sundu. Bu uygulama ve bununla birlikte COMAND donanımına sahip araçlarda beraberinde gelen Araç Dışından Park Etme Yardımcısı, Bluetooth üzerinden sisteme bağlanan akıllı telefonlar ile kumanda ediliyor. Park etmek için sistem tarafından önerilen ve önceden sisteme tanımlanmış olan; dikey veya paralel, sol veya sağ, önden veya geri geri olmak üzere park senaryolarından birinin seçilmesi gerekiyor. Ardından araç dışarıdan kontrol edilebiliyor. 

Cabrio modeliyle aile tamamlandı

Şükrü Bekdikhan: PremIum sınıfta lideriz
Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Direktörü Şükrü Bekdikhan, gerçekleştirdikleri lansman da yarım asırdır hedeflerinin mükemmel müşteri deneyimi olduğunu belirterek şunları söyledi; “Mercedes-Benz Türk olarak 50. yılımızda da aynı yolda yürümeye devam ediyoruz. Geçen yıl Türkiye’de yeni bir satış rekoruna imza attık ve Premium Segment’in 1 numaralı markası olduk. 2017 yılına da önceki yıllardaki başarılarımızı sürdürme kararlılığında ilerliyoruz. Bu yıl, Mercedes-Benz E-Serisi ailesinin yeni üyeleri olan All-Terrain ve Coupe modellerini Türkiye’de satışa sunduk. Basın test sürüşümüzde ilk defa tecrübe etme fırsatı bulduğumuz E-Serisi’nin Cabrio modelini de ağustos ayında satışa sunarak çıtamızı daha da yükseltiyoruz. Bizim birincil hedefimiz her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyeti üzerine odaklı.” 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...