12 yaşa kadar 48 ay vade

Düzenleyen:
12 yaşa kadar 48 ay vade

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv kredileri konusundaki uzmanlığı ile sektörde önemli bir yere sahip ALJ Finans, ikinci el otomobil kredisinde 12 yaşa kadar tüm marka ve modeldeki araçlara yönelik 48 aya varan vadelerde kredi hizmeti sunuyor

Otomotiv kredileri konusundaki uzmanlığı ile sektörde önemli bir yere sahip ALJ Finans, ikinci el otomobil kredisinde 12 yaşa kadar tüm marka ve modeldeki araçlara yönelik 48 aya varan vadelerde kredi hizmeti sunuyor. Ayrıca hızlı ve kolay başvuru süreçleri ile “Şimdi al, 2018’de ödemeye başla” kampanyası başlatan ALJ, cazip yıl sonu fırsatı olarak ikinci el otomobil alacak kişilere imkân sunuyor. Müşteri ihtiyacına göre özelleştirilebilen ve ödeme planları ile dikkat çeken kampanyaya, KredimOL mobil uygulaması üzerinden de başvurmak mümkün. Xchange by Toyota ve Otoshops başta olmak üzere tüm anlaşmalı ikinci el otomobil satıcılarında da geçerli olan kampanyada  e-sözleşme hizmeti sayesinde elektronik ortam üzerinden zaman kaybetmeden onaylayabiliyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...