Suv dünyasında vites büyütüyor

Düzenleyen:
Suv dünyasında vites büyütüyor

T-Otomobil Haberleri

Yeni C3 Aircross, son 3 yıldır kendi segmentinde “Yılın Motoru” ödüllü 1.2 PureTech 110 BG turbo benzinli otomatik ve 1.6 BlueHDi 100 BG dizel motor düz vites seçenekleri ile Türkiye pazarına sunuldu.

Burcu Çetinkaya Bucak Bodrum
Fransız üretici Citroën’in SUV pazarındaki atağı, C3 Aircross devam ediyor. 2013 ile 2016 yılları arasında Türkiye’de satış rakamları üç kat büyüten SUV pazarında daha fazla söz sahibi olmak isteyen marka, kullanıcılardan ilham alarak C3 Aircross’u geliştirdi. Farklı ve canlı tasarımı, güvenlik özellikleri ve konforlu yapısı ile ön plana çıkan araç Citroën markasının pratik detaylarını da üzerinde taşıyor. 

CÖMERT İÇ MEKÂN 
Citroën, Advanced Comfort programı kapsamında geliştirilen Yeni C3 Aircross modelinde sadece fiziksel özellikleriyle değil, iç mekânındaki benzersiz atmosferiyle de yolcularının iyi hissetmelerini sağlıyor. Her şeyin düşünüldüğü tasarımı günlük yaşantıda konfor veya fonksiyonlarından kesinlikle ödün vermiyor. Sınıfının en geniş iç hacmi (en iyi tavan yüksekliği, en geniş diz mesafesi), rakip tanımayan modülerlik (iki bağımsız parça halinde kaydırılabilen arka koltuk sırası) ve çok geniş bir bagaj hacmi (410 litre ile 520 litreye arasında) sunuyor. Yine sınıfında tek olan açılır panoramik cam tavan, yolculara aydınlık bir ortamda seyahat etme ve gökyüzünü izleyebilme imkânı sağlıyor. 

KENDİNE BAKTIRIYOR
Araç benzersiz gövde tasarımı, canlı renkleri ve kendinden emin ifadesiyle daha ilk bakışta cezbedici bir etki oluşturuyor. Ön tasarımında, öncelikle iki kademeli LED aydınlatma grubundan dikkat çekiyor. Arkaya doğru uzanan güçlü omuz çizgileri, otomobile güçlü bir karakter kazandırıyor. Arka tarafta ise 3D efektli arka farlar ve zarif ışık üniteleri C3 Aircross logosu ile buluşuyor. Ayrıca öndekilerle benzer biçimde arka tamponda da koruyucu eklentiler SUV etkisine katkıda bulunuyor. 
Yeni C3 Aircross son nesil motor seçeneklerinde benzinli PureTech ve dizel BlueHDi motor seçeneklerini sunuyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında Uluslararası Yılın Motoru ödüllerini kazanmış olan turbo benzinli PureTech güç ünitesi, 110 BG güce sahip. PureTech benzinli motorda EAT6 tam otomatik şanzıman bulunuyor. BlueHDi 100 BG dizel motor ise 5 ileri manuel şanzımanlı olarak sunulacak. Bu özelliklerle C3 Aircross, 105.000 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerde yerini alıyor.
Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...