Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Spor modeller atağı geliyor

Düzenleyen:
Spor modeller atağı geliyor

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv dünyasındaki SUV çılgınlığı bütün hızı ile devam ederken Toyota sportif özelliklere sahip yeni model serisiyle farklı bir atağa kalkıyor.

Şu anda satışta bulunan en popüler modellerinin spor versiyonlarını “GR” isim uzantısıyla piyasaya sunmaya hazırlanan Toyota, satışlara da ilk olarak Japonya’da başlayacak ve yakın gelecekte bu araçları bütün dünya pazarlarına sunacak. Giderek genişletilmesi planlanan GR spor otomobil modeller çeşitli sportif parçalar ve aksesuarlarla desteklenecek. Spor seride ilk olarak Prius, GT 86, Yaris, Voxy, Noah, Harrier, Mark X gibi farklı segmentteki modeller yer alacak. Bir süre önce Avrupa’da yüksek performanslı Yaris GRMN modelini de satışa sunan Japon üretici, gerçek sürüş zevki ve performans konusunda çok ciddi çalışmalar yapıyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...