Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filonun yeni yıldızı Skoda

Düzenleyen:
Filonun yeni yıldızı Skoda

T-Otomobil Haberleri

Yeni modelleri kadar kiralama sektöründe de adından söz ettirmeyi başaran Skoda, filo satışlarını artırarak en çok tercih edilen markalar arasına girdi.

2014’te 2 bin 67 adetlik filo satışı gerçekleştiren Skoda, 2017’nin ilk 10 ayında rakamlarını 5 bin 510 adede çıkardı. Skoda’nın genç ürün yelpazesinin bireysel kullanıcılar kadar şirket kullanıcıları tarafından da beğenildiğini ifade eden Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel “Biz marka olarak operasyonel kiralama tarafında şirketlerin doğru tercih yapmalarını sağlıyoruz. Dört yıl önce sadece filo satışlarına hizmet eden özel bir departman kurduk. Bu sayede her geçen yıl, istikrarlı bir şekilde filo tarafında da artış gösteriyoruz. Filo satışları toplam binek pazarından daha hızlı büyüyor ve son dönemde Türkiye’de satılan yeni araçların yüzde 20’sinin operasyonel kiralama firmalarına gittiğini görüyoruz. Biz de Superb ve Octavia gibi iki önemli modelle bu sektörde yer alıyoruz. Kalitesinin ve genişliğinin yanı sıra Skoda özellikle yakıt ekonomisi kaynaklı sağladığı avantajlar sebebiyle talep gören bir marka hâline geldi. Bunun daha da artacağını söyleyebiliriz” dedi. Skoda, Operasyonel Kiralama’da  ilk 8 marka arasında yerini alırken toplamda yüzde 3,5’luk pazar payına ulaşmış durumda. Bu yükselişi Skoda AG‘nin verdiği “Başarı Ödülü” ile de taçlandırın Yüce Auto, filo satışlarının yüzde 48’ini Octavia, yüzde 49’unu Superb modelleri ile gerçekleştiriyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...