Yılın Pick-up’ı ödülünü aldı

Düzenleyen:
Yılın Pick-up’ı ödülünü aldı

T-Otomobil Haberleri

Uluslararası Yılın Ticari Aracı jürisi (IVotY) tarafından ‘2018 Uluslararası Yılın Pick-up’ı ödülü Volkswagen Amarok’un oldu.

Sınıfının en güçlüsü 3.0 lt 224 PS V6 motor teknolojisine sahip araç aynı ödülü 2010 yılında da kazanmıştı. Jüri yaptığı değerlendirmede Amarok’u pick-up segmentinin “sıkı çalış, sıkı eğlen” felsefesinin cisimleşmiş hâli olarak değerlendirirken, aracın tasarımına, hissettirdiği sürüş ve kalitesine vurgu yaptı. Amarok’ta standart olarak sunulan “İkincil Çarpışma Önleme Asistanı” olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s'ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...