Yeni modeller, yüzünü Los Angeles'ta gösterdi

Düzenleyen:
Yeni modeller, yüzünü Los Angeles'ta gösterdi

T-Otomobil Haberleri

Amerika’da düzenlenen otomobil fuarı 31 yeni modele ilk defa sergilenme fırsatı verdi. Teknolojik unsurların dikkat çektiği fuarın yıldızları ise yine SUV araçlar oldu.

Toyota, birçok yeniliğini fuarda ziyaretçilerle buluşturdu. Özellikle macera tutkunlarını derinden etkileyecek ve bakış açılarını değiştirecek yeni konsepti FT-AC markanın standında dikkat çekerken, Türkiye’de üretilen C-HR da fuarın özel modelleri arasında yerini aldı. Yeni konsept FT-AC Toyota’nın gelecekte üreteceği tasarım dilini simgelerken, günlük kullanım için de ideal bir otomobil olarak göze çarpıyor. 
Yeni CLS artık 5 koltuklu 
Los Angeles Otomobil Fuarı’ndaki bir gövde gösterisi de Mercedes’ten geldi. Yeni CLS ilk kez beş koltuklu olarak sunulurken, Formula 1 hibrit teknolojisine sahip hiper spor otomobili Mercedes-AMG Project ONE, daha da geliştirilen tasarımı ve safkan lüksü gözler önüne serdi. İç mekânıyla yeni S-Serisi Cabriolet ve seri üretime yakın konsept olarak gelişmiş yarış teknolojisini maksimum güvenlik ve ekonomiyle birleştiren, AMG performans markası GT4’ünde tanıtımını gerçekleştirdi.
Nissan, kompakt crossover segmentindeki yeni temsilcisi KICKS’in Kuzey Amerika lansmanını Los Angeles Otomobil Fuarında gerçekleştirirken, Yeni INFINITI QX50 de fuarda tanıtılan modeller arasındaydı. QX50, dünyanın ilk seri üretim değişken sıkıştırma oranlı motoru ile ön plana çıkıyor. 4 silindirli olmasına rağmen V6 motorlar seviyesinde performans sunan VC-Turbo, hafifliği, düşük yakıt tüketimi ile kendine hayran bırakıyor. 
Lüks SUV’lar da artık hibrit 
Lexus, dünyanın ilk lüks hibrit SUV’u olarak tanıttığı RX modelinin 7 koltuklu versiyonunu Amerika’da satışa sunmaya hazırlanıyor. Fuarda tanıtılan RX L üç sıra koltuk düzeniyle birlikte premium otomobil kullanıcılarına yepyeni bir seçenek daha sunuluyor. Önümüzdeki yıl satışa sunulması planlanan RX 350L ve RX 450hL, Lexus’un bilindik konforunu ve lüksünü 7 kişilik kapasiteyle birleştiriyor. Araç, benzinli ve hibrit motorlu olmak üzere iki versiyona sahip. 294 bg güç ve 358 Nm tork üreten 3.5 litre V6 motorlu 350L, aktif tork kontrollü dört tekerlekten çekiş sistemiyle tercih edilebiliyor. Hibrit 450h L ise, 3.5 litrelik V6 benzinli üniteyi elektrikli motorla birleştiriyor ve toplamda 313 bg güce sahip. Lexus’un yeni RX L modeli, 2018’den itibaren satışa sunulacak.

Yeni modeller, yüzünü Los Angeles'ta gösterdi

Yeni modeller, yüzünü Los Angeles'ta gösterdi

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...