Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mercedes-Benz X-Class Türkiye'de

Düzenleyen:
Mercedes-Benz X-Class Türkiye'de

T-Otomobil Haberleri

Aralık itibari ile ülkemizde satışa sunulan X-Class tasarımı, dayanıklı yapısı ve off-road özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Pick-up dünyasında yıldızı olmaya hazırlanan araç, dört silindirli X 220 d (163 BG /120kW) ve X 250 d (190 BG/140 kW) motorlarına alternatif olarak, 2018 ortasında V6 dizel (258 BG/190 kW) motor seçeneğini de ekleyecek. Konfor odaklı süspansiyon geometrisi ve hava kanallı diskleri sayesinde hem off-road hem asfalt sürüşünde yüksek performans sergileyen X-Class, tüm zemin yapılarına göre tasarlanan dört tekerlekli çekiş sistemi ile rakiplerinden ayrılıyor. On iki tuşlu multifonksiyonel direksiyon simidi ise sürüş esnasında ergonomik bir vücut duruşu sağlayarak rahat bir pozisyonda aracı kumanda etme fırsatı veriyor. 
ÜÇ farklı karakter 
Çizgileriyle kendine baktırmayı başaran X-Class, ülkemizde üç farklı donanım seçeneği ile satışa sunuluyor. Baz versiyon olan X-Class PURE, aracın fonksiyonellik özelliklerini ön plana çıkarırken PROGRESSIVE ve POWER modelleri farklı seviyelerde donanım paketleri sunuyor. Mesela, PURE modelinde boyasız olan ön tampon, PROGRESSIVE seviyesinde gövde renginde boyanırken, ürün gamının tepe noktası POWER donanım seçildiğinde krom eklentilere kavuşuyor. X-Class, kaza anında çarpışmanın etkisini azaltan ön ve arka burulma noktalarına sahip tasarımı, yedi adet hava yastığı ve iki adet çocuk koltuğu bağlantısı gibi unsurlarla pasif güvenliği desteklerken, aktif güvenliği ise “Fren Asistanı” ve “Şerit Takip Asistanı” gibi elektronik sistemlerle sağlıyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...