Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elektrikli Vespalar geliyor

Düzenleyen:
Elektrikli Vespalar geliyor

T-Otomobil Haberleri

Motosiklet ve scooter dünyasının köklü markalarından Vespa, Elettrica modeliyle geleceğin ulaşım çözümlerini günümüze taşıyacak.

Ali Çelik

Yıllardan beri süregelen ikonik Vespa tasarımını, yenilikçi detaylarla harmanlayan Vespa Elettrica, modele özgü gövde rengi ve mavi renk detaylarıyla ön plana çıkacak. 4.3 inç boyutundaki TFT gösterge tablosuyla dikkat çekecek olan Vespa Elettrica, tamamen elektrikli olan motoru hem çevreci, hem sessiz ve ekonomik bir ulaşım deneyimi sunacak. Ayrıca yenilikçi Vespa Multimedya Platformu sayesinde motosikletle ilgili birçok veriye akıllı telefonlar üzerinden de erişim sağlamak mümkün. 

Elektrikli Vespalar geliyor

Tek şarjda 200 km 

Anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üreten Vespa Elettrica, performans anlamında geleneksel içten yanmalı motora sahip motosikletleri de aratmayacak. Sadece 4 saatte tamamen şarj olabilen Elettrica, tek şarjda 100 km yol kat edebiliyor. Yıl sonunda öncelikle Avrupa yollarıyla buluşacak olan elektrikli Vespa’nın hibrit kardeşi Elettrica X ise 200 km menzil vaat ediyor.  

Elektrikli Vespalar geliyor

Elektrikli Vespalar geliyor

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...