Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Honda Forza liderliğe oynayacak

Yeni Honda Forza liderliğe oynayacak

T-Otomobil Haberleri

Honda, uzun zamandır merakla beklenen yeni maksi scooter modeli Forza’nın, Türkiye’ye özel olarak üretilen 250 cc’lik modelini 28 bin 700 TL fiyat etiketiyle satışa sundu.

Maksi scooter segmentindeki rekabeti kızıştıracak modellerden biri olan Forza 250, bir önceki nesle göre ciddi bir değişim geçirerek yenilendi. Kompakt tasarım ve sportif formunun yanı sıra, ayarlanabilir elektrikli ön cam, LED ışıklandırma, opsiyonel 45 litre kapasiteli Akıllı Anahtar bağlantılı arka çanta gibi geliştirilmiş özellikleri dikkat çekiyor. Bir scooterda ilk kez bulunan, Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) Forza’yı rakiplerinden ayırıyor. Bu sistem ön ve arka tekerlekler arasındaki en ufak bir hız farkını bile anında fark ederek, kayma oranını hesaplıyor ve motor gücünü ve torkunu yakıt enjeksiyonu ile ayarlayarak arka tekerlekteki tutunmayı yeniden sağlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...