Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google, App Store'a rakip olacak! İşte yeni Android Excellence

Düzenleyen: / Kaynak: TeknolojiOku
Google, App Store'a rakip olacak! İşte yeni Android Excellence

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknolojiOku

Google, Android Excellence ile iOS 11 ile gelen App Store'a rakip olacak. İşte Android Excellence'a ait tüm detaylar

Apple, iOS 11 ile uygulama mağazası App Store'u baştan aşağıya yenilemişti. Yeni App Store'da popüler uygulamalar ön plana çıkarılıyor ve kullanıcılara daha iyi öneriler sunuluyordu. Google'ın Apple'a cevabı gecikmedi ve bugün Android Excellence duyuruldu. Peki, Android Excellence tam olarak ne işe yarayacak?

Android Excellence nedir? Ne işe yarar?
Android Excellence, Google Play Store'da bir takım değişikler yapılmasını sağlıyor. Play Store'da Android Excellence adında bir bölüm yer alacak. Bu bölümde; mükemmel tasarım, teknik performans, yerelleştirme ve cihaz optimizasyonu kategorileri adı altında editörlerin seçmiş olduğu uygulamalar listelenecek.

Google Play Store editörlerinin seçmiş olduğu fark oluşturan uygulamalar sayesinde Android cihazları uygulama ve oyunlar ile donatmak daha kolay olacak. Google Play Store'a henüz güncelleme ile Android Excellence gelmedi. Ancak ilerleyen günlerde yayınlanacak güncelleme ile Android Excellence herkesin kullanımına sunulacak.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknolojiOku
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...