Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efsane marka yeni modelleriyle geri döndü

Düzenleyen:
Efsane marka yeni modelleriyle geri döndü

TEKNOLOJİ Haberleri

4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan modellerden Nokia6 1,349 TL, Nokia5 1.149 TL, Nokia3 de 949 TL fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Ömer TEMÜR

Finlandiyalı üretici HMD Global’nin Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde tanıttığı efsane telefon Nokia uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de. HMD Global ve Vodafone iş birliği kapsamında Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 model akıllı telefonlar Türkiye’de ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone’da satışa sunulacak. Nokia’nın en çok satan modeli olan 3310 ise temmuz ayından itibaren teknoloji marketlerinden yerine almaya başlayacak. Nokia 3 tarifeye ek 45 lira taksitle, Nokia 6 tarifeye ek 70 TL taksitle, Nokia 5 de tarifeye ek 60 TL taksitle tüketicilerle buluşacak. 

Nokia model telefonlarla 4.5G abone sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Bu iş birliğiyle, sektörde efsane haline gelmiş bir markayı tutkunlarıyla ilk olarak biz buluşturacağız. Nokia’nın 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 akıllı telefonlar 3 ay boyunca sadece Vodafone’da satılacak. Nokia’severin yoğun ilgisi sayesinde Türkiye akıllı telefon pazarında yeni bir sayfa açacağına inanıyoruz” dedi.

EN GÜNCEL ANDROİD VERSİYON İLE GELİYOR 

Nokia model telefonların Android’in en güncel versiyonları ile satışa sunulacağını dile getiren HMD Global Başkanı Florian Seiche, “Yeni Nokia akıllı telefonları Türkiye’ye getirme kararı, marka olarak bu dinamik ülkedeki tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılama arzumuzun bir yansımasıdır. Halkın markasıyız. İnsanları yeniden bir birine bağlamak istiyoruz. Hedefimiz 5 yıl içerisinde dünyanın lider mobil sağlayıcılarından biri olmak” diye konuştu. 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan modellerden Nokia 6 1,349 TL, Nokia 5 1,149 TL, Nokia 3 de 949 TL fiyatlarla satışa sunulacak.  

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...