Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG G4 için Android 7.0 güncellemesi yayınlandı

LG G4 için Android 7.0 güncellemesi yayınlandı

TEKNOLOJİ Haberleri

LG, 2015'in amiral gemisi LG G4 için Android 7.0 Nougat güncellemesini bugün yayınladı.

LG, 2015 yılında satışa sunmuş olduğu LG G4 için bugün güncelleme haberi ile karşımıza çıktı. Uzun bir süredir beklenen LG G4 için Android 7.0 Nougat güncellemesi bugün LG'nin anavatanı olan Güney Kore'de dağıtıma sunuldu. LG G4 için Android 7.0 Nougat güncellemesi şimdilik OTA üzerinden indirime sunulmuş durumda.

LG G4 F500L/F500S/F500K model numarasına sahip modellere sunulan güncellemeyi; Ayarlar > Genel > Telefon Hakkında > Güncelleme Merkezi > Yazılım Güncellemesi bölümünden yükleyebilirsiniz. LG G4 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin ülkemizde ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

Bu güncelleme ile sistem Android Nougat'a yükseltilmesinin yanında LG UX 5.0 arabirimi LG G4'e ekleniyor. Güncelleme ile ayrıca hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...