General Mobile’den uygun fiyatlı ‘GM 8 Android One’

General Mobile’den uygun fiyatlı  ‘GM 8  Android One’

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, ‘GM 8 Android One’ modelini tüketicilerin beğenisine sundu.

Android One programı kapsamında geliştirilen ‘GM 8 Android One ‘Google Fotoğraflar’ uygulaması ile bulutta sınırsız depolama imkânı veriyor. ‘GM 8 Android One’ modelinin öne çıkan diğer bir özelliği ise G-Board klavye. Anlık çeviri özelliğine sahip klavye yazışmalarda 42 dilde anında çeviri yapıyor. Kullanıcılak GM 8’in 32 GB versiyonunu 999 TL, 64 GB versiyonunu 1099 TL fiyattan alabilecek. Ayrıca Türk Telekom ve Vodafone mağazalarında taksitli tekliflerle, Turkcell mağazalarında ise “3 taksit bizden” kampanyası ile satışa sunuluyor.

GM 8’in özellikleri
Ekran: 5,7 inç İncell IPS HD+ Gorilla Glass
İşlemci: Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435, 64bit Qcta Core 1,4 GHz
İşletim Sistemi: Android 8.0 (Oreo)
Kamera: 13MP AF Dual Tone Flaşlı arka, 13MP FF flaşlı ön kamera.
Hafıza: 4GB RAM + 64 GB Dâhilî Hafıza (128 GB’a kadar Micro SD desteği) ve 3GB RAM + 32GB dâhilî hafıza (128 GB’a kadar Micro SD desteği).
Pil: 3.075mAh

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...