iPhone 3GS yıllar sonra yeniden satışta

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
iPhone 3GS yıllar sonra yeniden satışta

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

2009 yılının en popüler telefonu iPhone 3GS yeniden piyasaya çıksa alır mıydınız? Güney Koreli bir operatör 40$ fiyat etiketi ile iPhone 3GS satışına başladı.

Apple’ın ilk hücresel veri erişimi sunan iPhone 3GS modelinin üzerinden 9 yıl geçti ve artık iPhone tarihini anlatırken bir obje haline geldi. Veya biz öyle zannediyoruz zira iPhone 3GS modeli Güney Kore’de yeniden satışa çıktı.
 
iPhone 3GS özellikleri ve fiyatı
SK Telink operatörü, SK Seven adındaki sıfır ve ikinci el çevrim içi telefon satış platformunun yayına başlamasının şerefine teknoloji tarihinde önemli bir yer tutan iPhone 3GS modelini yeniden satışa sundu.
 
iPhone 3GS modellerinin stoklarda kalanlardan oluştuğu ve yenilenmiş bir batarya ile geldiği ifade ediliyor. Bu bakımdan gerekli testler de yapılmış. Şarj aleti ve kulaklık ile birlikte yeniden özenle kutulanan iPhone 3GS modeli kontratsız 40$ civarında satılıyor.
 
En fazla iOS 6 sürümüne kadar güncellenebilen iPhone 3GS ne işe yarayacak? Fazla uygulama desteği olmayan iPhone 3GS sadece konuşma, mesajlaşma ve müzik dinlemek için kullanılabilir. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...