iPhone XS ve XS Max'da yok artık dedirtecek hata!

Düzenleyen:
iPhone XS ve XS Max'da yok artık dedirtecek hata!

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya teknoloji firmaları arasında en büyük olarak nitelendirilen Apple'ın 12 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanda açıkladığı iPhone Xs ve Xs Max telefonlarında Wi- Fi ve hücresel veride sorun meydana geldiği belirtildi.

Apple destek forumları üzerinde yer alan bağlantılara göre Wi-Fi ve hücresel verilerinin iyi olmadığı ve beklenenin aksine üstün performans sağlayamadığı ifade edilerek kötü bir performans ile karşı, karşıya kalınmasının mümkün olduğu açıklandı.

Dünya devi Apple'nin yeni cihazları Wi- Fi sinyallerini kaybetmekte ve yeniden iletişim kurmak için kullanıcılar tarafından uğraş verildiği ifade ediliyor.

Apple destek forumunda belirtilen detaylarda kullanıcıların 200mW temelinde yaptıkları testlerde yeni özellikte kesinlikle istenilen başarıyı kazanamadıkları görüldü.

iPhone Xs ve iPhone Xs Max'te yaşanan söz konusu bu sorunun yetersiz dahili anten sebebiyle meydana geldiği belirtiliyor.

Söz konusu Amerika devi Apple ise bu konuyla alakalı olarak resmi bir açıklama yapmadı.

Henüz yeni bir telefonun bu sorun ile kullanıcılarını bunalıma sokması şaşkınlıkla karşılanırken iPhone XS ve XS Max alacak kişilerin tereddüt ettiği konuşuluyor.

Bu kapsamda iPhone XS ve XS Max kullanıcılarının nasıl bir yol izledikleri merak konusu...

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...