Pepee, Amazon’da İngilizce yayınlanacak

Pepee, Amazon’da İngilizce yayınlanacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’de 9 yılı aşkın süredir milyonlarca çocuğun büyümesine eşlik eden ilk yerli çizgi filmimiz Pepee, dünyaya açıldı.

Youtube’da aylık 30 milyon trafik ve 1 milyon 627 bin takipçiye ulaşan Türkiye’nin ilk Milli Çizgi Film kahramanı Pepee, yapılan iş birliğ çerçevesinde ilk defa Amazon Prime’da İngilizce olarak yayınlanacak. Türkiye’de yüzde 98 marka bilinirliği olan Pepee, şimdi İngilizce konuşacak ve dünya çocuklarına mesaj verecek. Düşyeri’ni bütün dünya çocukları için kurduğunu, gazetemize daha önce yaptığı açıklamada da dillendiren Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, kendisini Düş İşleri Başkanı olarak adlandırıyor. Yüzde 100 yerli bir marka olarak uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Bilgiç, “Pepee tüm dünya çocuklarına dokunmak için İngilizce olarak yayınlanacak. Bu sayede çocuklar, akıllı telefon ve tabletlerdeki uygulamalar da dahil olmak üzere tüm dünyaya yayın yapan bir platformda ilk kez Pepee’yi İngilizce izleme imkânı bulacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...