GM 9 Pro’ya büyük ilgi

Düzenleyen:
GM 9 Pro’ya büyük ilgi

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’de en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, yeni amiral gemisi ile GM 9 Pro ile tüketicilerin takdirini topladı.

ÖMER TEMÜR

Kalitesi DxOMark tarafından onaylanan, yapay zekâ ile güçlendirilmiş, 12MP ve 8MP’lik çift kameraya sahip GM 9 Pro, fotoğraf performansından 91 puan, Video Görüntü Sabitleme (EIS)’den ise 90 puan alarak, global markaların üst segment ürünlerini geride bıraktı. Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olan GM 9 Pro, ‘Google Fotoğraflar’ uygulamasıyla hafıza sorununu ortadan kaldırıyor. Yapay zekâ özellikleriyle dikkat çeken GM 9 Pro; HDR modu yüksek kalitede fotoğraf çekebiliyor, tek tuşla 4K video kaydı yapabiliyor. Video kaydı sırasında el ve hareket titreşiminden oluşan bulanıklığı azaltan video stabilizasyon teknolojisine sahip cihaz, bokeh modu sayesinde stüdyo kalitesinde portre fotoğraflarının çekilmesine imkan sağlıyor. Üç renk seçeneğiyle satışa sunulan GM 9 Pro’nun fiyatı 2.199 lira. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...