Gaziantep'te soba gazından zehirlenen 2 kardeş öldü

Düzenleyen:
Gaziantep'te soba gazından zehirlenen 2 kardeş öldü

TÜRKİYE Haberleri

Gaziantep'te fabrikada işçi olarak çalışan 17 yaşındaki Neriman ile 15 yaşındaki kardeşi İnanç, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 24 nolu sokakta yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Kemal Doğan, eşi Emine, kendisi gibi fabrikada çalışan kızı Neriman ile İnanç, sobaya kömür attıktan sonra yatarak uyudu. Sabah kalktığında işe geç kaldığını fark eden Kemal Doğan, her sabah kendisini uyandıran kızı Neriman'ın halen uyuması üzerine odasına gitti. Aynı odada yatan kızları Neriman (17) ve İnanç'ın (15) cansız bedeni ile karşılaşan baba, feryat ederek durumu sağlık ve polis ekiplerine bindirdi. İlk müdahalesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Doğan kardeşler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kardeşlerin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı 
Olayın ardından polis ekipleri, evde inceleme başlattı. 

Adıyaman da yürekleri yaktı!
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Belören Beldesi Merkez Mahallesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından Feride (80), Onur (14) ve Ali Özdemir (10) zehirlendi.
Feride Özdemir'in uyanmaması üzerine ailesi durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Feride Özdemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Onur Özdemir ise buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hayati tehlikesi bulunan Ali Özdemir ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...