Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayollarında durum

Düzenleyen:
Karayollarında durum

TÜRKİYE Haberleri

Karayollarının üstyapı ve köprülü kavşak yapımı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Sapanca kavşağı-İzmit Doğu kavşağı kesiminde (97-116. kilometreleri) üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönünde acil geçiş noktalarının kademeli olarak trafiğe kapatılacağı sürede, ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü gerçekleştirilecek.

TAG Otoyolu'nun Düziçi kavşağı-Osmaniye kavşağı kesimi 9-12. kilometrelerinde üstyapı çalışması nedeniyle Osmaniye kavşağı-Düziçi kavşağı istikametinde ulaşım iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Çubuk (1) Baraj Köprüsü üstyapı yenileme çalışmaları yapılacağından 7-8. kilometrelerde Havalimanı kavşağı-Karapürçek kavşağı istikameti taşıt trafiğine kapatılarak trafik

Karapürçek kavşağı-Havalimanı kavşağı istikametinden iki yönlü gidiş-geliş olarak verilecek.

İyidere-Rize-Çayeli yolunun 0-10 kilometreleri arasında yapılmakta olan üstyapı bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Polatlı-Ankara yolunun 29-30. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönü (Polatlı-Ankara ve Ankara-Polatlı) trafiğe kapatılarak ulaşım yan yollardan sağlanacak.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...