Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahvehanede silahlı kavga: 6 yaralı

Düzenleyen:
Kahvehanede silahlı kavga: 6 yaralı

TÜRKİYE Haberleri

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde bir kahvehanede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan iki grup bir kahvehanede karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kahvehanedeki bazı vatandaşlara da kurşunun isabet ettiği kavgada 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Olay sırasında kahvehaneye intikal eden polis ekiplerinin aracına da kurşun isabet ettiği öğrenildi. Yaralılardan durumu ağır olan Ali E. ile Süleyman E. ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine kaldırıldı. Ağır yaralı Süleyman E. yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Zekeriya Uğur T., Halil İbrahim Ç., Erkan I. ve Sinan T.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası polis ekiplerince hastane çevrelerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...