Osman büyüdü! Zaman öyle bir geçti ki!

Osman büyüdü! Zaman öyle bir geçti ki!

MAGAZİN Haberleri

"Öyle Bir Geçer Zaman ki", yeni yayın dönemine yeni karakterleri ile başlayacak. Osman'ın lisede okuduğu yeni sezon, 80'li yılları ekrana taşıyacak.

Kanal D'nin iki sezondur izlenme rekorları kıran dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki", nbsp;yeni sezona sürprizlerle başlıyor. Yeni karakterlerin de katıldığı üçüncü sezonda izleyiciler, Akarsu Ailesi'nin 80'li yıllarda yaşadıklarına tanıklık edecek.
Bütün hikâyenin anlatıcısı olan Osman, yeni sezonda lise öğrencisi... Duyarlı, içe dönük bir kişiliğe sahip ve okumaya meraklı olan Osman, sosyalist felsefe ve siyaseti benimsiyor, küçük şiirler ve denemelerle başladığı yazma uğraşını zaman içinde geliştirerek yazar kimliği kazanıyor. Sessiz ve sakin görünüşünün altında, inatçı ve dirençli bir kişilik olan Osman'ın gençliğini ünlü sanatçı Macit Koper'in kendisi gibi tiyatrocu olan oğlu Gün Koper canlandırıyor. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...