Alex'in veliahtı

Alex'in veliahtı

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe geçen sezonu A. Madrid'de kiralık geçiren Diego'nun peşinde. Wolfsburg'un kadroda düşünmediği sambacının Kadıköy'e gelmesi muhtemel.

Orta sahaya istediği takviyeyi bir türlü gerçekleştiremeyen F.Bahçe, sürpriz bir hamle peşinde. Sarı-lacivertliler teknik heyetin isteğiyle Wolfsburg'un sambacısı Diego Ribas'ın peşine düştü. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Aykut Kocaman bir taşla iki kuş vurmuş olacak. Sarı-lacivertliler sadece dünya çapında bir yıldız kazanmış olmayacak, aynı zamanda Kocaman'ın kafasındaki Alex'siz takım için dev bir adım atılmış olacak. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo'nun iddiasına göre, geçen sezonu Atletico Madrid'de kiralık geçiren Diego için İspanya'dan bir teklif yok. Wolfsburg'un da kadroda düşünmediği sambacı için en ısrarlı talip F.Bahçe. Hatta kulüplerin 8 milyon euro'ya anlaştığı, Diego'nun ikna edilmesi halinde transferin biteceği öne sürülüyor.SOW'A ARKADAŞ OLACAK F.Bahçe'nin transfer çalışmalarında öne çıkan bir diğer isim ise adı daha önce de gündeme gelen Bafetimbi Gomis. Aykut Kocaman'ın Sow'un yanına mutlaka bir golcü daha istemesi nedeniyle Bayer Leverkusen'in yıldızı Stefan Kiessling'in peşine düşen sarı-lacivertliler, Gomis için de Lyon'la görüşmelere başladı. Aykut Hocanın geçen sezon da çok istediği 27 yaşındaki Senegal asıllı golcü için sarı-lacivertliler 7 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak, Lyon'un 10 milyon euro'luk bonservis talebinde indirime gitmesini bekleyen F.Bahçe'nin önünde ciddi bir rakip çıktı. Rus ekibi Rubin Kazan, Gomis için yaptığı 8 milyon euro'luk teklif ortalığı karıştırdı. Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas gelişmeleri doğrularken, Gomis'in Rusya'ya gitmek istememesi F.Bahçe için bir umut. Ancak golcü oyuncu Lyon'dan ayrılmaya da sıcak bakmıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...