Uzun Hikaye ekimde sinemalarda

/ Kaynak: OZEL
Uzun Hikaye ekimde sinemalarda

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / OZEL

Osman Sınav'ın yaklaşık 10 yılın ardından hayata geçirdiği, Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğçe Kazaz'ın başrollerini oynadığı, yaşanmış bir dönem hikayesinden uyarlanan "Uzun Hikaye"nin çekimleri tamamlandı.


##tgvideo##

12 Ekim 2012, Cuma günü vizyona girecek "Uzun Hikaye", 1950'li yıllarda Bulgaryalı Ali'nin delikanlılık çağlarında Eyüp'te yazlık sinema işletmecisinin kızı Münire ile kaçmasını ve birbirlerine olan sevda öyküsünü anlatıyor. Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan filmde; Ali'nin eşitlik ve adalet tutkusunun doğurduğu sonuçlar nedeniyle kasaba kasaba dolaşan aile; gittiği her kasabada hayatın farklı bir yüzüyle tanışıp birçok şeye direnmek zorunda kalır.
Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan "Uzun Hikaye"de şu oyuncular yer alıyor: nbsp; Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşıray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Sait Genay, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Melih Çardak, Ufuk Karaali.
Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yaklaşık 10 yılın ardından hayata geçirdiği "Uzun Hikaye" filminin, Mart ayında başlayan ve toplam 8 haftada tamamlanan çekimlerinde 65 oyuncu ile 450'ye yakın figüran rol aldı. nbsp; "Uzun Hikaye" Kütahya, Adapazarı, Ayvalık, Altınoluk ve Bursa-Cumalıkızık'ta çekildi.

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...