Ünlü işkadının uçağı denize düştü

Ünlü işkadının uçağı denize düştü

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi 2.5 mil açıklarında hava muhalefeti yüzünden iki kişilik özel bir uçak düştü. Uçağın kaptan pilotu Hikmet Aral ve öğrencisi Prestige Group Sinemaları'nın Kurucusu ve İşletme Sahibi Lisa Şener, hayatını kaybetti.

Hezarfen Havaalanı'ndan 14:00 sıralarında havalanan Top Air'e ait TC SAS kuyruk tescilli SR22 tipi tek motorlu pervaneli eğitim uçağı, kalkıştan yarım saat sonra radardan kayboldu. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi uçağın Marmara Ereğlisi açıklarında radardan kaybolduğunu ve uzun süre sinyal alınamadığını belirledi. Yapılan araştırmalar sonucunda uçağın Marmara Ereğlisi mevkiinde Botaş açıklarında denize düştüğü tespit edildi. Yaklaşık 4 saat sonra uçağın kaptan pilotu Hikmet Aral ve öğrencisi Prestige Group Sinemaları'nın Kurucusu ve İşletme Sahibi nbsp;Lisa Şener'in cesetlerine ulaşıldı.

İLK YALNIZ UÇUŞUNDA BÖYLE SEVİNMİŞTİ

##tgvideo## nbsp;

SİNEMA ZİNCİRİ SAHİBİ nbsp;
İstanbul, Ankara, Zonguldak, Bursa, Diyarbakır, Tekirdağ ve Hatay'da toplam 90 sinema salonu bulunan Prestij sinemalarının sahibi Lisa Şener, uçmayı "yeniden doğmak" olarak tarif ediyordu.

TÜRKİYE'NİN İLK KADIN İŞJETİ PİLOTUYDU
Habertürk turizm ve havacılık programı Airport Genel Koordinatörü Güntay Şimşek, Lisa Şener'in Türkiye'nin ilk kadın işjeti pilotu olduğunu söyledi.
Lisa Şener ile Aiport programında ilk röportajı yaptıklarını belirten Güntay Şimşek, "Lisa Şener, hayatında yeni bir dönem açmak istiyordu. Anadolu'nun değişik yerlerindeki işyerlerine kendi uçağıyla gitmek, normal hava trafiği ve hava limanlarında zaman kaybetmek istemiyordu. Kendi uçağıyla uçmak onun için çok güzel bir duyguydu. Uçmayı dünyaya bir çocuğu getirmek ve yeniden doğmak olarak tarif ediyordu" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...