Berbatov çok yakın

Berbatov çok yakın

FUTBOL Haberleri

Galatasaray ile Berbatov'un menajeri Dantchev arasındaki fark 500 bin euroya düştü, imzalar an meselesi....

Galatasaray ile Dimitar Berbatov arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürerken, Avrupa'dan beklediği teklifleri alamayan Bulgar golcünün, sarı-kırmızılı takıma artık daha sıcak bakmaya başladığı ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun 3 milyon 750 bin euro'ya sarı-kırmızılı ekipte oynamaya ikna olduğu belirtilirken, taraflar arasındaki farkın 500 bin euro olduğu bildirildi. Galatasaray'ın oyuncunun menajeri Emil Dantchev'e 3 milyon 250 bin euro garanti ve 500 bin euro'yu geçmeyecek şekilde de maç başına para ödemeyi önerdiği kaydedildi.
nbsp;
İNDİRİM YAPMAYA HAZIR
nbsp;Buna karşılık yıldız oyuncunun şampiyonluk bonusları istemesi ise sıkıntı olarak masada duruyor. Bu arada Manchester'ın da 6.5 milyon euro talep ettiği ancak indirim yapmaya hazır olduğu bildirildi. Öncelikle Berbatov'la anlaşmak isteyen Galatasaray'ın, Ferguson'un bu oyuncuyu kadroda düşünmemesini de göz önünde bulundurarak ilk etapta 4 milyon euro önerdiği ve yanıt beklediği kaydedildi. Galatasaray'ın bir hafta içinde transfere son şeklini vermesi bekleniyor. nbsp;(Fotomaç)


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...