'Seni Fenerli yapacağım'

'Seni Fenerli yapacağım'

FUTBOL Haberleri

Kadıköy'deki olaylı derbi sonrası tutuklanıp dün tahliye edilen Bilal Yakışan'ın Beşiktaşlı olduğunu öğrenen ve geçtiğimiz günlerde cezaevinde ziyaret eden Aziz Yıldırım, taraftara espriyle takıldı.

Şike süreci sonrası özgürlüğüne kavuştuktan sonra taraftarla 19 Temmuz'daki buluşmasında sözlerine "Maltepe'de Fenerbahçe için hapis yatan kardeşlerime selam olsun" diyerek başlamıştı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım...
Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Maltepe Cezaevi'nde yatan ancak dün tahliye olan iki taraftarı ziyaret etmişti. İşte o ziyaret sırasında ilginç bir diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı... Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenilen Bilal Yakışan'a "Senin Beşiktaşlı olduğunu biliyorum. Ama buradan çıkınca seni Fenerbahçeli yapacağım" diyerek esprili bir şekilde takıldığı belirtildi.


'YAPMAYIN BEYLER'
Ediz Bilal Yakışan'ın facebook profilinde Beşiktaş'a dair birçok paylaşımının olduğu öğrenildi. Yakışan, dün mahkemedeki savunmasında da "Ben Beşiktaş taraftarıyım. Yeğenim ile maçı barlar sokağında izledik. Eve gitmek için Rıhtım'daydık. Sarhoş olan yeğenimi polislerin darp ettiğini görünce 'Yapmayın beyler' dedim. Tek suçum bu. 5 saat tutanaksız polis aracında bekledim. O haldeyken bir kağıt uzatıp 'Bunu imzala geç' dediler. Salıvereceklerini düşündüğüm için imzaladım. Ben benzin istasyonunda hiç bulunmadım. Gözaltına alındımve tutuklandım. Olayların çıktığı benzinliğin yerini bile bilmiyorum" dedi. nbsp;(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...