Meltem Cumbul'dan sürpriz nikah

Meltem Cumbul'dan sürpriz nikah

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Kuşadası'nda Özbaş ailesinin varisi Ali Can Özbaş ile evlendi. Çiftin nikahından, hem Özbaş, hem de Cumbul'un ailesinin haberi olmadığı ortaya çıktı. Gelinle damadın aralarında 12 yaş fark var.

Uzun süredir aşk yaşayan ancak ailelerin karşı olduğu Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş arasındaki ilişki, dün akşam Kuşadası'nda kıyılan nikah ile resmiyet kazandı. Ailelerine haber vermeyen Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş'ın nikah işlemleri büyük bir gizlilik içerisinde yürütüldü.

NİKAH, KUŞADASI İMBAT OTEL'DE KIYILDI
Daha sonra Özbaş ailesinin Kuşadası'nın Kadınlar Denizi'ndeki İmbat Otel'de bir araya gelen çiftin nikahını Kuşadası Belediyesi Evlendirme Memuru Şükran Gedik kıyarken, nikah şahitliklerini ise Fırat Tolgalı ile Halil Olcan Akdeniz yaptı. Nikahta, Cumbul ve Özbaş çiftinin yanı sıra, nikah şahitleri ve nikah memurunun yanında sadece Cumbul'un avukatı yer aldı.

ÖZBAŞ'IN AİLESİ, EVLİLİĞE KARŞI ÇIKIYOR
Nikah sırasında Bodrum'da olan Ali Can Özbaş'ın turizmci babası Erol Özbaş ve dedesi Ali Rıza Özbaş ise nikahı duyunca büyük şok yaşadı. Melten Cumbul ile ilişkisine onay vermeyen ve çiftin kendi otellerinde nikah kıydığını öğrenen baba ve dede, nikaha karşı olduklarını ve böyle bir evliliğe resmiyet kazansa da izin vermeyeceklerini söylediler.

ARALARINDA 12 YAŞ FARK VAR
Aralarında 12 yaş fark olan Alican Özbaş ve Meltem Cumbul'un geçmişlerinde fırtınalı aşk ve evlilik yaşamları var. İmbat ve Blu Sky Otelleri'nin sahibi Erol Özbaş'ın oğlu, VIP Turizm'in ortaklarından Aydın Osman Erkan'ın torunu Alican Özbaş, 2009 yılının ekim ayında Nurettin Hasman'la Güliz Onursal'ın ikizlerinden Merve Hasman'la evlenmişti. Mutlulukları kısa süren çift, dört ay sonra boşanmıştı. Merve Hasman ayrılığın ardından Berk Suyabatmaz'la yeni bir aşka yelken açarken, Alican Özbaş ortalardan kayboldu. Meltem Cumbul ise 2003 yılında da iç mimar Çağlayan Tuğal ile gizlice evlenmiş ve bu evlilik 2 yıl sürmüştü.

BABA EROL ÖZBAŞ DA AJDA PEKKAN İLE UZUN SÜRE AŞK YAŞAMIŞTI
Baba Erol Özbaş da bir dönem adı Ajda Pekkan ile aşk dedikodularına karışmış ve daha sonra dini nikah kıydıkları gerekçesiyle haklarında savcılık tarafından soruşturma açılmıştı. Gazetecilere dini nikah kıydıklarını açıklayan Erol Özbaş ve Ajda Pekkan, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma sırasında ise dini nikah kıydıklarını inkar etmiş ve dava düşmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...