Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep, şehidini uğurladı

/ Kaynak: İHA
Gaziantep, şehidini uğurladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ta girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Komanda Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir'i son yolculuğuna yüzlerce vatandaş uğurladı.

Cenaze namazı için Ulu Camii'ne getirilen Şehit Piyade Komanda Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in cenaze namazına Özdemir ailesi, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut tarafından dua yaptırıldı. Duanın ardından il müftüsü Bulut cenaze namazının kıldırdı. Cenaze namazının ardından şehidin askerlerin omzunda top aracına kadar taşındı.
##tgvideo##
nbsp;Şehidin naşı top aracına konularak bir süre kalabalık arasında bando eşliğinde götürüldü. Bu sırada kalabalık grup 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Şehidim hakkını helal et bize' ve 'Kahrolsun PKK' sloganları atarak terörü lanetledi. Şehidin naşı daha sonra top aracından alınarak cenaze aracına alındı. Cenaze Yeşilkent Mezarlığı Şehitlikte toprağa verilmek üzere götürüldü. nbsp; nbsp; Bu sırada cenaze aracı önünde Vali Erdal Ata bir şehidin babası Cuma Özdemir ile kısa süre konuşarak başsağlığı dileyip teselli etmeye çalıştı. Özdemir'in cenazesi, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki Şehitlik'te toprağa verildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...