Şemdinli'de çatışma: 30 PKK'lı öldürüldü

Şemdinli'de çatışma: 30 PKK'lı öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari Şemdinli ilçesi şehir merkezinde bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışma çıktı. 30 kişilik grubun kaçtığı duyuruldu. Bir otomobil içerisinde 5 kişinin öldürüldüğü operasyonlarda, kaçan teröristlerin izi sürüldü ve 25 terörist daha öldürüldü. Karakol basmaya gelen teröristlerin bindikleri otomobil içerisinde öldürüldüğü bildiriliyor.

nbsp;Hakkari Şemdinli ilçesi şehir merkezinde bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışma yaşanıyor. Gelen ilk bilgilere göre 5 PKK'lı öldürülmüştü. Daha sonra devam eden operasyonlarda kaçan PKK'lardan 25'i daha ölü ele geçirildi.
İlçe merkezinde saat 20.40 sularında başlayan çatışmanın hemen ardından iki ayrı nokta şiddetli patlama meydana geldi. Çatışmanın ve patlamaların hemen ardından güvenlik güçleri teyakkuza geçti. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma iki saat sürdü. Tekeli'den geldiği iddia edilen terörist grubun sokaklarda 9 ceset bırakarak kaçtığı öğrenildi. Daha sonraki operasyonlarda öldürülen PKK'lı teröristelerle birlikte toplam 30 terörist öldürüldü.
Bölgeye gelen özel harekat birlikleri operasyonları sürdürüyor.

##tgvideo## nbsp;

İŞTE ÇATIŞMA ANI nbsp;
Bu arada, ilçe merkezindeki çatışma anı ve yoğun çatışma sesleri böyle kaydedildi. nbsp;Mermiler apartmanların üzerinden uçuşurken çatışma sesleri ilçe merkezinde yoğun şekilde duyuldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...