Quaresma'ya bunu da yaptılar!

Quaresma'ya bunu da yaptılar!

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş yönetiminin "Derbiyi evinde izle, stada gelme" mesajını gönderdiği Ricardo Quaresma, derbiyi bilet satın alarak takip edecek.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşma Ricardo Quaresma ile siyah-beyazlı yönetimi bir kez daha karşı karşıya getirdi. Kısa bir süre önce Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek Quaresma'nın affedilmesi konusunda yönetimden özel bir istekte bulunan siyah-beyazlı taraftarların bu isteği geri çevrilmişti.
Beşiktaşlı taraftarların yaptığı jest karşısında Beşiktaş Yönetimi ile yapacağı görüşmelerde 'yumuşama' kararı alan Quaresma, bugün İnönü Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray maçını izlemek için kulübe başvurdu ve kendisinin akredite edilmesini istedi.
Quaresma'nın bu isteğini geri çeviren Beşiktaş Yönetimi ise Portekizli futbolcuya "Derbiyi evinde izle" mesajını gönderdi. Beşiktaş Yönetimi'nden gelen reste rağmen Galatasaray maçı için İnönü Stadı'na gitmek isteyen Quaresma, bilet satın alarak maçı tribünden izleme kararı aldı.
Portekizli futbolcu verdiği özel röportajda da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçı tribünden izleyeceğini ve bu durumu kimsenin engelleyemeyeceğini dile getirdi. nbsp;(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...