Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bak sen şu otobüs şoförünün yaptığına!

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bak sen şu otobüs şoförünün yaptığına!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Fethiye ilçesinden aldığı yolcularla İstanbul'a yola çıkan bir otobüs firmanın yolcuları sürücünün aşırı hız yaptığını belirterek iki kez '155' polis imdat hattından yardım istedi. Burdur'da polis ekipleri tarafından durdurulan otobüsün takoğrafında yapılan incelemede, sürücü Mustafa Ö'nün hız yaptığı tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Ardından tekrar yola çıkan otobüsün sürücüsü, yolcuların kendisini şikayet ettiğini belirterek, klimayı kapattı, ikramı kesti ve İstanbul'a kadar hiç mola vermeyeceğini söyledi.

Dün akşam saatlerinde Fethiye'den aldığı 54 yolcuyla İstanbul'a doğru yola çıkan 48 FT 097 plakalı otobüs sürücüsü Mustafa Ö.'nün aşırı hız yaptığını iddia eden yolcular, '155 Polis İmdat' hattından yardım istedi. Burdur'da polis ekipleri tarafından durdurulan otobüsün takoğrafında yapılan incelemede, sürücü Mustafa Ö'nün hız yaptığı tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Ardından tekrar yola çıkan otobüsün sürücüsü, yolcuların kendisini şikayet ettiğini belirterek, klimayı kapattı, ikramı kesti ve İstanbul'a kadar hiç mola vermeyeceğini söyledi. Buna tepki gösteren yolcular, otobüs sürücüsü ile tartışarak, tekrar '155'i arayıp yardım istedi. Mustafa Ö. yönetimindeki otobüs bu kez de Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde jandarma ve polis ekipleri tarafından durduruldu. Can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle otobüsle yola devam etmeyeceklerini belirten yolcular, aynı firmadan başka bir otobüs tahsis etmelerini istedi. Otobüs sürücüsü ile de tartışmaya devam eden yolculardan bazıları sinir krizi geçirdi. Tartışmanın büyümesi üzerine bayılan yolcular için sağlık ekipleri çağırıldı. Jandarma ekipleri tarafından çağrılan firma yetkililerinin, yolculara başka bir otobüs ve personel sözü vermesi üzerine kriz sona erdi. 4 saat Sandıklı'da başka bir otobüs bekleyen yolcular, sabaha karşı İstanbul'a doğru yola çıktı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...