15 çocuk ve 33 torun aynı ismi taşıyor

15 çocuk ve 33 torun aynı ismi taşıyor

YAŞAM Haberleri

Brezilya'nın Paraiba şehrinde bir ailenin garip bir geleneği var. Ailede 15 çocukla 33 torun aynı ismi taşıyor. Üstelik çocukların kız ya da erkek olması da fark etmiyor.

Erotides Brandao ilk çocuğuna kocası Walter'ın isminden yola çıkarak Walterlucia ismini verdi. Bu durum babanın çok hoşuna gitti ve karısından, doğacak tüm çocuklarına kendi ismini vermesini istedi. Kocasını kırmayan Erotides de 9'u kız, 6'sı erkek 15 çocuğunun hepsine ön isim olarak kocasının ismini koydu. Çocukların isimleri şöyle: Walterlucia, Walterlivia, Walterlenia, Walterlonia, Walterlacia, Walterluzia, Walterangelina, Waltersilviana, Walteremanuel, Walterluis, Walteroliverio, Waltermarcelo, Walterlicinio ve Walterfernando. Bu çocuklardan da aile geleneğini devam ettirenlerle şimdi 33 torun da Walter ismini taşıyor.
Erotides, "Kocam çocuklara kendi isminin verilmesini istedi. Ben de nbsp;ne kadar çocuğum olacağını bilmiyordum ama hepsine onun ismini verdim" diye konuştu. nbsp;
Walter, 2003'te, 81 yaşındayken öldü. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...