Yabani hayattan eşsiz kareler

Yabani hayattan eşsiz kareler

YAŞAM Haberleri

20 fotoğrafçının objektifine takılan muhteşem güzellikteki fotoğraflar görenleri büyülüyor. Bu fotoğraflar doğanın korunması kapsamında yapılan bir proje için yaban hayattan çekildi.

İngiltere'de ödüllü 20 doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı, doğanın korunması kapsamında yapılan bir proje kapsamında bir araya geldi. Fotoğrafçılar tarafından son 20 ayda ülkenin en önemli ekosistemlerinde çekilmiş fotoğraflar bir kitapta toplandı. 2020 Vision isimli kitaptaki fotoğraflar, görenleri büyülüyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kitap 25 sterlinden (yaklaşık 75 TL) satılıyor. Fotoğraflarda yaban hayatıyla ilgili olarak havada, suda ve karadaki ilginç anlar belgelenmiş.

Lincolnshire'da kum fırtınası sırasında bir fok, Cairngorms Milli Parkı'nda ağzındaki fındıkla havada uçar vaziyetteki sincap, Coll adası açıklarında plantktonlarla beslenen köpek balığı, Sculthorpe Doğal Rezervi'nde tartılmak ve cinsiyeti belirlenmek üzere yuvasından alınan kırmızı doğan yavrusu, gagasıyla kameraya uzanan meraklı kuğu, Lundy adasında kocaman ağzını açan gri fok en çok ilgi gören fotoğraflar arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...