Beşiktaş'ta Almeida derbide yok

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Almeida derbide yok

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sağ arka uyluk adalesinde zorlanma olan Almeida, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek; Veli Kavlak da çalışmayı yarıda bıraktı. Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Portekizli oyuncunun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlılar koşu ve ısınma egzersizlerinin ardından pas çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmanı sürdürdü. Siyah-beyazlılar, son bölümde ise serbest vuruş çalışmaları yaparak, antrenmanı tamamladı. Çalışmayı Beşiktaşlı yöneticiler Deniz Atalay ile Ahmet Kavalcı da izledi.

-Sakatlar can sıkıyor-

Siyah-beyazlı takımda, derbi maçı öncesi eksik oyuncular can sıkıyor. Akşam saatlerinde yapılan antrenmana, sağ arka uyluk adalesinde zorlanma bulunan Almeida katılmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Veli Kavlak, çift kale maçta zorlanma hissedince riske edilmeyerek antrenmanı yarıda bıraktı. Sakatlığı bulunan İskoç kaleci Allen McGregor sağlık ekibi gözetiminde özel bir çalışma gerçekleştirirken, antrenman öncesinde kasığında ağrı hisseden Oğuzhan Özyakup ise takımdan ayrı koştu. Sakatlığı geçen kaleci Cenk Gönen takımla çalışmalara katıldı. Sakatlığı süren İsmail Köybaşı da takımdan ayrı saha çalışması yaptı. Bu arada Almeida'nın sakatlığı hakkında gazetecilere bilgi veren Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Portekizli oyuncunun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalabileceğini söyledi. Almeida, hafta sonundaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın akşam saatlerinde Silivrispor ile yapacağı özel maçla devam edecek. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...