Rüştü Reçber, Messi ve Xavi ile görüştü

 Rüştü Reçber, Messi ve Xavi ile görüştü

FUTBOL Haberleri

Ailesiyle birlikte Barcelona'ya giden Rüştü Reçber, Joan Gamper Yıldızlar Turnuvası sonrasında eski takım arkadaşlarını ziyaret etti. Xavi, Puyol ve Victor Valdez ile aynı karede poz veren Rüştü; Lionel Messi ile konuşurken de fotoğraflandı.

Ailesiyle birlikte Barcelona'ya giden tecrübeli file bekçisi, bu yıl 47.'si yapılan Joan Gamper Yıldızlar Turnuvası sonrasında eski takım arkadaşlarını ziyaret etti. Beşiktaş ile yollarını ayıran Rüştü Reçber, Barcelona'da eski takım arkadaşlarıyla görüşme fırsatı buldu. Tecrübeli file bekçisi, bizzat başkan Sandro Rosell'in davetlisi olarak, kulübün kurucusu Joan Gamper adına düzenlenen ve bu yıl 47.' si yapılan Joan Gamper Yıldızlar Turnuvası için Barcelona'ya davet edildi. Ailesiyle birlikte Barcelona'ya giden tecrübeli file bekçisi, 7 saat süren turnuva öncesi, başkan Rosell'den ödülünü aldı. Ödül törenine, Rüştü'yle birlikte, Ronaldinho gibi Barça'nın eski yıldızlarının katıldı. Eski milli kalecimiz Rüştü Reçber, Barcelona'nın tesislerine giderek eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Xavi, Puyol ve Victor Valdez ile aynı karede poz veren Rüştü; Lionel Messi ile konuşurken de fotoğraflandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...