Enver Ören: Gazetemiz altın çağını yaşıyor

Enver Ören: Gazetemiz altın çağını yaşıyor

GÜNDEM Haberleri

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, gazetemizin haber ve mizanpaj olarak çok güzel bir noktaya geldiğini belirterek, "Her türlü önemli gelişme dünyanın neresinde olursa olsun yerinde izlenerek sunuluyor" dedi. Enver Ören, "Türkiye gazetesi, anlık gelişmeleri sitede ve sosyal medyada ilk duyuran birkaç yayın organından biri... QR kod uygulamasıyla haberlerin cep telefonlarından izlenebilmesi de çok önemli bir çalışma" diye konuştu.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, yenilikçilik konusunda büyük değişiklikler yapan Türkiye gazetesinin hem muhteva hem de mizanpaj olarak farklılığı hissettirdiğini söyledi. nbsp;
Türkiye gazetesinin haziran itibariyle adım attığı Iphone, Ipad uygulamaları sayesinde anlık gelişmeleri web sitesinde ve sosyal medyada ilk duyuran birkaç yayın organından biri olması, aynı zamanda QR kod uygulamasıyla haberlerin görüntülü versiyonunun internet sitesinde, cep telefonlarında izlenebilmesinin önemli çalışmalar olduğuna dikkat çeken Ören, "Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Çok güzel gelişmeler. Gazete haber bakımından dolu dolu. Çok başarılı adımlar. Gazetemiz altın çağını yaşıyor" dedi.
Son dönemdeki başarılı çalışmalara imza atan Türkiye gazetesi çalışanlarını temsilen Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, Yayın Koordinatörümüz Aydoğan Kaçıra ile Özel Haber Servisi muhabirlerimiz Osman Sağırlı, Adem Demir, Melik Duvaklı ve Salih Bilici'yi makamında kabul eden Enver Ören, "Gazeteyi yakından takip ediyorum. Her açıdan büyük bir değişim olduğu açık. Gazeteyi elime aldığımda şimdi daha fazla zaman ayırmak zorunda kalıyorum. Çünkü okuyacak çok şey var" diyerek tebrik etti. Nuh Albayrak ise, ilgi ve teveccühünden dolayı Enver Ören'e teşekkür ederek, "Bir başarı varsa bu sizin gayret, destek ve teşviklerinizle olmuştur. Alternatif yeni medya mecraları vasıtasıyla da gazetecilikteki başarımızı sürdürmeyi amaçlıyoruz. İnternet tehdidi altındaki gazeteler için bir nbsp;ümit ışığı olan QR kod uygulamasını başlattık. Çok ilgi görüyoruz" dedi.
Her türlü tehlikeyi göze alarak özel haber ekibinin dünyanın çeşitli noktalarından haberleri ulaştırdıklarını ve bunu da yakından takip ettiğini aktaran nbsp;Enver Ören "Çok farklı haberler okuyorum. Dünyanın her yerinde olan biteni gazetede görebiliyorum" diye konuştu. nbsp;
Özel Haberler Servisi'nin haberleriyle Türkiye'de gündem oluşturduğunu da ifade eden Enver Ören, Myanmar'da katliam ve insanlık dışı işkencelere maruz kalan Arakanlı Müslümanların yaşadığı dramı dünyanın gündemine taşıyan Osman Sağırlı'ya mültecilerin son durumunu sordu. Osman Sağırlı mültecilerin dramını anlatırken Enver Ören, "Onlara dokunan her el büyük sevap almıştır. Osman sen de onlardan birisin" dedi. nbsp;
Ören daha sonra Adem Demir ve Osman Sağırlı'nın Hakkari'de habere giderken yollarının kesilip PKK tarafından alıkonulmalarını hatırlatarak, "O gece sabaha kadar dua ettik. Sizi Allah korudu. Ailelerinize ve sevdiklerinize bağışladı" diye konuştu. Enver Ören, başarılı çalışmaları sebebiyle ekibe hediyeler verdi.

Enver Ören: Gazetemiz altın çağını yaşıyor"Arakan'ı dünyanın gündemine taşıdınız"
Son dönemde başarılı çalışmalara imza atan personelimizi temsilen Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, Yayın Koordinatörümüz Aydoğan Kaçıra ve Özel Haber Servisi muhabirlerini makamında kabul eden Enver Ören, başarılarından dolayı kutladı. Osman Sağırlı'ya Arakanlı mültecilerin durumunu da soran Ören "Onlara dokunan her el büyük sevap almıştır. Osman sen de onlardan birisin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...