Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ambulansa otomobil çarptı: 9 yaralı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Ambulansa otomobil çarptı: 9 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'da trafik kazasındaki yaralılara müdahale eden ambulansa başka bir araç çarptı. Kazalarda sağlık görevlileriyle birlikte toplam 9 kişi yaralandı.

Konya'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Yusuf Gügen idaresindeki 59 PH 624 plakalı otomobil, Altınekin Kavşağı'nı geçtikten sonra yoldan çıkarak refüje çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kazanın hemen ardından yola sıçrayan taşlar nedeniyle iki araç daha maddi hasarlı kazaya karıştı. Yoldan geçen diğer sürücüler sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. 112 Acil Servis, yaralılara müdahale etmesi için Mehmet Sarı (34) idaresindeki 42 ADN 05 plakalı ambulansı kaza yerine sevk etti. Kaza yerine ulaşan sağlık görevlileri yaralılara müdahale ettiği sırada İsmail Su (60) idaresindeki 18 AD 612 plakalı otomobil yaralıları almak için bekleyen ambulansa yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulans şoförü Mehmet Sarı, otomobilde bulunan İsmail Su, Ümran Orhan (26), Hatice Kurt (20) ve Hilal Su (30) yaralandı. Meydana gelen kazalarda yaralanan 9 kişi gönderilen yeni ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. nbsp;
nbsp; Kazalar ile ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...