Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta yönetmen Tony Scott intihar etti

/ Kaynak: AA
Usta yönetmen Tony Scott intihar etti

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Top Gun, Days of Thunder (Yıldırım Günleri), True Romance ve Beverly Hills Cop 2 gibi filmlere imza atan Tony Scott, köprüden atlayarak hayatına son verdi.

Ünlü İngiliz yönetmen Tony Scott'un dün intihar ettiği bildirildi. nbsp;
nbsp; Los Angeles adli tıp enstitüsünden yapılan açıklamada, "Top Gun" ve "Days of Thunder" (Yıldırım Günleri) filmlerinin yönetmenliğini yapan 68 yaşındaki Tony Scott'ın, California'da San Pedro bölgesinde bir köprüden atlayarak yaşamına son verdiği belirtildi. nbsp;
nbsp; Polis, Scott'un cesedinin Los Angeles'in güneyindeki Vincent Thomas köprüsü yakınlarında sudan çıkarıldığını, yönetmenin köprü üzerine park ettiği arabasında bir intihar notu bulunduğunu belirtti. nbsp;
nbsp; Enstitüden bir yetkili, görgü tanığının, bir kişinin köprüden atladığını polise ihbar ettiğini, bu kişinin daha sonra Tony Scott olduğunu anlaşıldığını belirtti. Bir dizi aksiyon filmiyle 1980'lerde üne kavuşan Tony Scott, Alien (Yaratık) filminin yönetmeni Ridley Scott'un kardeşi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...