Hector Cuper terörü lanetledi

/ Kaynak: İHA
Hector Cuper terörü lanetledi

FUTBOL Haberleri  / İHA

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Türkiye'deki terör olaylarını lanetlediğini ifade etti.

İstanbul'da oynanacak olan Eskişehirspor maçı hazırlıklarına Fatsa İlçe Şehir Stadyumu'nda başlayan mor-beyazlı ekibin teknik patronu Hector Cuper, futbolcuları ile kısa bir konuşma yaptıktan sonra çalışmaya start verdi. Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Eskişehir maçı için fazla bir şey söyleyemiyoruz, daha bugün o maç için çalışmaya başladık. Ligde hiçbir takım daha potansiyelini gösteremedi" dedi.
Maçın İstanbul'da oynanması ile ilgili de değerlendirmede bulunan Cuper, "Normalde takım kendi sahasında oynamayı sever. Kendi taraftarlarıyla alıştığı sahada oynamayı sever. Eskişehir maçını İstanbul'da oynamamız gerekecek. Ama bence bu ne avantaj ne de dezavantaj. Herhalde İstanbul'da da taraftarımız olacak" diye konuştu.

"TERÖRÜ LANETLİYORUM"
Türkiye'de yaşanan terör olaylarının çok üzücü olduğunu belirten Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, "Bu olaylar insanları çok kızdırıyor, beni de kızdırıyor. Türkiye'ye geldiğimizden beri ilk kez bu kadar sert bir olayla karşılaştım. O yüzden çok üzücü bir durum. Bütün aileler için de böyle olmuştur. Bütün Türkiye için de çok üzücü. O yüzden bu terör olaylarını lanetliyorum" şeklinde konuştu.


FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...