Kamyon çarpmadı, pitbulların eseri!

Kamyon çarpmadı, pitbulların eseri!

YAŞAM Haberleri

ABD'nin California eyaletindeki olayda 4 pitbul, sahiplerinin arabasını kamyon çarpmışa döndürdü.

Zaman zaman insanlara gerçekleştirdikleri vahşi saldırılarla gündeme gelen pitbullar bu kez bir arabayı parçaladı. ABD'nin California eyaletindeki olayda 4 pitbul, yavru bir kedinin peşine düştü. Kedi can havliyle Banning'de park halindeki bir minivanın motoruna saklanırken pitbullar arabanın tekerini patlattı, arabanın ön kısmından parçalar kopardı, araba kamyon çarpmışa döndü. Pitbulların araç sahibine ait olduğu bildirildi. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kedinin başına gelenler bununla da sınırlı kalmadı. Lastiği değiştiren araç sahibi, motorda kedi olduğunu bilmeyerek 40 kilometre yol katetti. Kedi, daha sonra fark edilerek 50 dakika süren bir operasyonla kurtarıldı. Veterinerler tarafından yapılan muayenede kedinin sağlıklı olduğu tespit edildi. Yavru kedi, hayvan barınağında yeni sahibini bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...