Polis, polis eşini öldürdü

- Güncelleme:
Polis, polis eşini öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da bir polis, 7 aydır ayrı yaşadığı polis memuru karısını işe giderken yolunu keserek silahla vurup öldürdü, ardından canına kıydı



Ankara'da bir polis, 7 aydır ayrı yaşadığı polis memuru karısını işe giderken yolunu keserek silahla vurup öldürdü. Polis memuru, ardından beylik tabancısını kafasına dayayıp intihar etti. Polis çiftin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle birlikte çalıştığı şehirden, tayinlerini farklı şehirlere çıkardığı öğrenildi.

##tgvideo##

Olay, Batıkent, Turgut Özal Mahallesi, Yeşilkent Sitesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tokat'ta görev yapan polis memurları Ümit Karakafa ve eşi Gülşah Karakafa, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 7 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Gülşah Karakafa'nın talebi üzerine tayini Ankara'ya, kocası Ümit Karakafa'nın tayini ise Eskişehir'e çıkarıldı. İddiaya göre Ümit Karakafa, ayrı yaşadığı eşini telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Gülşah Karakafa, kocası hakkında tedbir kararı aldırdı. Tedbir kararına da aldırmayan Ümit Karakafa, bu sabah Gülşah Karakafa'nın evine geldi. Karakafa, işe gitmek için siteden çıkan eşinin yolunu kesti. Çift burada bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine beylik tabancasını çeken Ümit Karakafa, eşine 4 el ateş etti. Ümit Karakafa, daha sonra silahı kafasına dayayıp intihar etti.
HASTANADE CAN VERDİ
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis, hemen çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Ümit Karakafa, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Gülşah Karakafa ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülşah Karakafa'yı kurtarma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Karakafa, hastanede sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Siteye gelen polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. İnceleme sırasında cesedin etrafı branda yardımıyla kapatıldı. Silah seslerine uyanan site sakinleri ise olayı evlerinin balkonundan izledi. Gülşah Karakafa'nın işe giderken yanında taşıdığı kıyafetlerinin ise bir poşet içinde olduğu görüldü.
Yapılan incelemelerin ardından Ümit Karakafa'nın cenazesi morga kaldırıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...