Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan'dan diş kirası!

Başbakan'dan diş kirası!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Londra Olimpiyat Oyunları'na gidecek sporculara 60, antrenörlere 30'ar Cumhuriyet altını ve birer iPad hediye etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Londra Olimpiyatları'na gidecek sporculara Dolmabahçe Sarayı'ndaki Hasbahçe'de iftar yemeği verdi. "İnşallah tarihimizdeki en fazla sporcuyla, en fazla branşta katıldığımız 2012 Oyunlarında, tarihimizdeki en fazla madalyayı alarak döneriz" diyen Erdoğan, "Sizler Londra'da, bir yandan ülkeniz, bir yandan arkanızdaki milletiniz için yarışırken, aynı zamanda 2020'nin de yolunu orada yapacak, kilidini orada açacaksınız" diye konuştu. Olimpiyatların ilk 3 gününde kendisinin de bulunacağını dile getiren Erdoğan, Türkiye-Angola basketbol kadınlar maçını izleyeceğini açıkladı. Sporculara kendisinin imzası bulunan iPad hediye eden Erdoğan, Olimpiyatlara katılacak sporculara 60'ar Cumhuriyet altını, antrenörlere 30'ar Cumhuriyet altını olmak üzere, toplam 9 milyon TL değerinde 14 bin 142 adet Cumhuriyet altını karşılığı sembolik çek dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...