Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olimpiyat stadında ilk kez İstiklal Marşı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Olimpiyat stadında ilk kez İstiklal Marşı

SPOR Haberleri  / İHA

Kadınlar 1500 metrede altın ve gümüş madalya alan Aslı Çakır Alptekin ile Gamze Bulut, Londra Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Törende İstiklal Marşı çalınırken, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin, gözyaşlarını tutamadı.

Kadınlar 1500 metrede dün Türkiye'ye olimpiyatlar tarihinde atletizmdeki ilk altın madalyayı kazandıran Aslı Çakır Alptekin ile bu branşta gümüş madalyaya uzanan Gamze Bulut, Londra Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Türkiye'nin Olimpiyat stadında ilk kez İstiklal Marşı bu akşam çalınırken, milli atletlere madalyalarını TMOK Başkanı Uğur Erdener taktı.
Törende İstiklal Marşı çalınırken, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin, gözyaşlarını tutamadı. Tören sonrası seyircileri selamlayan Aslı ve Gamze'yi ilk kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç oldu. Kılıç, madalyalarını takıp, içeriye yönelen Aslı ve Gamze'yi kutlayıp başarılarının devamını diledi. Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut ile 1500 metrenin üçüncüsü Bahreynli Maryam Yusuf Jamal'in madalyalarını Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener taktı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...