Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Başkan, onu istiyor

Aziz Başkan, onu istiyor

FUTBOL Haberleri

Dış transferde görüştüğü isimleri sır gibi saklayan Fenerbahçe'nin hedefindeki futbolcuyu bu sefer İtalyan medyası duyurdu; Inter'de forma giyen Wesley Sneijder...

Transfer döneminde Egemen Korkmaz, Dirk Kuyt, Salih Uçan ve Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni bir taarruza daha kalkıyor. Dış transferde görüştüğü isimleri sır gibi saklayan sarı lacivertlilerin, hedefindeki futbolcuyu bu sefer İtalyan medyası duyurdu; Inter'de forma giyen Wesley Sneijder...
Mavi siyahlı ekiple iplerini koparma noktasına gelen Hollandalı için Fenerbahçe teklifte bulundu. Yıldız oyuncunun, Inter tarafından kamp kadrosuna alınmaması üzerine, sarı lacivertliler ümitlendi.
Bazı internet siteleri, Sneijder'in Fenerbahçe'yi reddettiğini iddia etti. Ancak diğer yandan da, Sneijder için 20 milyon Euro'luk bonservis ücretinin, F.Bahçeli iş adamları tarafından karşılanacağı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın da bu futbolcuyu çok istediği belirtildi. nbsp;(Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...