Daha önce böyle sergi gördünüz mü!

Daha önce böyle sergi gördünüz mü!

YAŞAM Haberleri

Çin'de Hangzhou şehrindeki Uluslararası Sergi ve Konferans Merkezi'nde 3 boyutlu sanat eserleri sergisi büyük ilgi görüyor.

Sihirli Sanat Özel Sergisi'nde son derece çarpıcı eserler sergilenirken sergiyi ziyaret edenler de eserlerin bir parçası haline geliyorlar.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

3 boyutlu resimler o kadar gerçekçi ki, insanlar bu eserlerle bir araya geldiğinde gerçekle hayal birbirine karışıyor. İnsanlar kimi zaman resimdeki şahsın tekmesine maruz kalmış gibi oluyor, kimi zaman sandalda resimdekilere eşlik ediyor, kimi zaman tablodan çıkarak başını uzatan zürafaya biberonla süt verir gibi görünüyor. Çocuklar bazen dev köpek balığının kocaman dişlerine kapılmış, bazen de ejderhanın ağzından çıkan alevleri yangın söndürücüyle söndürmeye çalışırken görülüyor. nbsp;Sergiye çocuklarla birlikte aileleri de büyük ilgi gösteriyor. Sergide mizahi unsurların da gözardı edilmediği dikkat çekiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...